Екскурзии в страната

Върбица - Шумен - Осмар
Маршрут: Варна - Върбица - Шумен - Осмар - Варна
Продължителност: 2 дни / 1 нощувка
Транспорт: Автобус
Дати на отпътуване:
Цена от: 50 лв.


Програма

Традиция стана през зимата да посетим хижа Върбица – най близката „планинска  хижа“ до Варна – топла, уютна с чудесна кухня – тръгвайте с нас!

А тръгването е както винаги – в 8 часа от Антим ! Пътуваме до Шумен. Тук при хубаво време ще се качим с автобуса до Паметника „1300 години България“ и ще си дадем малко свободно време за шопинг – все пак идва Коледа! А от там – при нашите приятели от Осмар! Чудесният осмарски пелин ни очаква – бял и червен,  със своебразен аромят който не можеш да сбъркаш с никой друг – рецептата за приготмянето му с над 20 билки е тайна! Пък и не само пелина – можем да си купим бяло и червено вино, отлична ракия... Опитването е безплатно!!!!  Със зачервени бузи и грейнали очи отиваме в хижа Върбица Настаняваме се и тръгваме на приятна разходка до центъра на скромното курортно место . Вечерта ни очаква вкусна вечеря! Нощувка

На другия ден до обяд – свободно време за спортни занимания, поход към прохода или просто наслаждаване на тишината и чистия планински въздух.  Тръгваме към дома. Ще спрем в Двора на буквите в Плиска.   Заредени с много положителни емоции и пелин се прибираме около 17,30часа.

Заповядайте!