Почивки в страната

Зимна почивка по болярски
Маршрут: Варна - Велико Търново - Варна
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки
Транспорт: Автобус
Дати на отпътуване:
Цена от: 185 лв.


Програма

Зимна почивка по болярски

 

Парк хотел Асеневци

 

Предлагаме Ви почивка в един нов комплекс разположен на много интересно място – хем сред приятна дъбова и борова гора, тих и комфортен, хем на 10мин път пеш до центъра на старата столица Велико Търново.Заповядайте да се уверите!
Тръгваме от Антим
! До Търново с почивките е само 3 часа и сме в оазиса на Асеневци. Парк хотела е нов – построен през 2016, с млад и амбициозен персонал. Младите момчета и момичета ще се постараят пребиваването Ви да е приятно и безпроблемно. СПА центъра е на Ваше разположение – джакузи, сауна и парна баня -безплатно . Кухнята  е превъзходна В цената са включени 2 вечери и 1 обяд.

Нашият гид ще Ви предложи приятни разходки с автобуса и пеш – до Самоводската чаршия,  „България в миниатюри”, църквата „Св 40 мъченици” , където е и гроба на великия  Калоян.

            Съвсем наблизо е прекрасния Преображенски манастир с „Колелото на живота” на Захари зограф, наблизо е и красивия Хотнишки водопад а ако Ви се иска да се поразтъпчете – и Еменската пътека Ви очаква. Може да видите  и уникалния римски град Никополис ад Иструм – наскоро започна неговото разкриване- все места на които едва ли сте ходили пък и едва ли ще отидете сами.

            Затова не се колебайте – идвайте с  нас! За деца до 12г правим намаление !