Екскурзии в страната

Крушунски водопади - Деветашка пещера- Ловеч - пещера Очите на Бога - Къкрина
Маршрут: Варна - Крушунски водопади - Деветашка пещера- Ловеч - пещера Очите на Бога - Къкрина - Варна
Продължителност: 3 дни / 2 нощувки
Транспорт: Автобус
Дати на отпътуване:
27.11.2020 г.
Цена от: 130 лв.


Програма

 

 

Тръгване от „Антим!“. Почивки на 2,30ч  Ще разгледаме уникалната пещера "Очите на Бога" с най-дългия пещерен тунел 262м и височина на входовете над 40м. Обявена е за природна забележителност през 1962г. Пещерата е естествено осветена, а в средната зала вследствие от ерозията на тавана се е образувал феноменът "Очите на Бога". Това е една от най-известните карстови пещери, тук са снимани няколко български и чуждестранни филма, между които и "Време разделно". Пристигане в Ловеч. Настаняване  Свободно време Нощувка.

2 ден Закуска Пътуване до другия красив природен феномен в района – Крушунските водопади.   Д о тях се стига по приятна еко пътека. Наблизо е и Деветашката пещера. Ще я разгледаме и обратно в Ловеч Следва  разходка из старата част на Ловеч- „Вароша“. Посещение на Покрития мост на Колю Фичето. Следва  уникалният Музей на водата..Свободно време . Нощувка

3 ден Закуска Пътуване за  Къкринското  ханче. Това емблематично за нашата история място е основно обновено и с интересна музейна експозиция. Непременно го посетете! Доведете и децата си Важно е!

Връщането е къв 18,30часа. Заповядайте пак