Почивки в страната

Зимна почивка в Рибарица - хотел Арго
Маршрут: Варна - Тетевен - Рибарица - Варна
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки
Транспорт: Автобус
Дати на отпътуване:
Цена от: 210 лв.


Каним Ви на една почивка в най красивия дял на Балкана – Тетевенския .
Пътуването започва както винаги от Антим1 с наш екскурзодод, с добър автобус , с много музика и настроение. Настаняването е в хотел АРГО – уютен хотел с много приветлив персонал.
Почивката включва 4 нощувки със закуски, транспорта до там и обратно и екскурзоводското обслжване. Задача на последния е да не Ви остави да скучаете, да разнообрази почивката Ви , да Ви раздвижи след Коледните трапези.
В зависимост от времето ще Ви предложим разходка до Гложенския манастир / с микробус или пеш/ кацнал на висока скала – по вече гнездо на комити отколкото място за общуване с Бога, до Алтън Тетевен – чудесно планинско градче с още почудесна сливовица – местните непременно ще Ви разкажат как троянци откраднали рецептата им...
Съвсем наблизо е Костина – кървавото кладенче на Бенковски.. Наблизо е и Съева дупка, фермата за щтрауси, Ябланица с халвата и локумите /пак хапване/ от Вас зависи какво ще изберете за тези дни
Връщането е на 30 – идва Нова Година – трябва да се подготвим. Сигурна съм че ще я посрещнем с настроение след чудесната Рибарица!