Зелени училища

                        “Училище сред природата”  2024г.

1.    Хотел ОРФЕЙ – Пампорово – Комфортен хотел 4 звезди. Настаняване по 2 и 3 в стая Хранене  в ресторанта на хотела на блок маса закуска , обяд и вечеря.

Хотел Орфей е с много добра локация – в началото на комплекса, близко до лифта за ски зона Студенец. Има закрит басейн и зали за игри, както и закрита спортна зала , които се ползват безплатно от децата по график. В района на хотела има и въжен парк.

Фирма Темпо предлага богата туристическа програма – посещение на село Широка лъка и ски център  „Студенец“ с телевизионната кула,  пътуване до Смолян ,разходка из града, пешеходен преход по еко пътека  „Невястата“ / при възможност/ посещение на Астрономическата обсерватория Рожен, местността „Чудните мостове“

За ръководителите има безплатен СПА център

Цена – 380лв

2 Хотел РЕЛАКС Кооп  - с Вонеща вода. Уютен хотел 3 звезди разположен  в Стара планина  сред чудесен парк със съоръжения за детски игри и забавления.  Настаняване по 2 и 3 деца в стая. Безплатен закрит басейн и СПА център. Зала за игри и тихи занимания.  Храненето – в ресторанта на хотела. Тук за децата може да се организират посещение на Трявна , Габрово с Интерактивния музей на индустрията и Априловската гимназия, поход до къщата на Филип Тотю, посещение на Килифаревския манастир,  В Търново /на връщане/

Цена 365лв

3 Хотел Дипломат Парк – Луковит. Приятен 3 звезден хотел. Настаняване по 2 , 3 и 4  в стая. Храненето – в ресторанта на хотела по предварително одобрено от ръководителите сет меню . Хотел Дипломат Парк е разположен в много интересен и малко познат район на Стара планина. Тук наблизо е Златния парк на Луковит, пещерата „Очите на Бога“ екопътека Искър – Златна Панега“ които могат да се посетят с децата. Закритият басейн е на 700м от хотела и може да се ползва по график .  Предлага обучение по плуване и забавни игри

Цена 370лв

4.Хотел Поп Харитон уютен хотел до Дряновския манастир. Предлага настаняване по 2 и 3 деца и хранене с вкусна домашна  храна в ресторанта на хотела. Възможност за посещение на Дряновския манастир , Габрово и Етъра, Трявна.

Цена 365лв

 

В цената на почивките влизат: пътуване до базите и обратно с комфортен туристически автобус, 4 нощувки 4 закуски , 4 обяда и 4 вечери, мед застраховка .

На всеки  13 – 15 деца 1 ръководител ползва безплатни услуги На всяка група предоставяме  и по 1 мед лице.

Цените на допълнителните мероприятия се договарят допълнително при избора на база за почивката и се заплащат при провеждането им.

Фирма „Темпо“ предоставя пълния набор от документи изисквани от РИ на МОН – Варна.