Това сме ние - в Темпо

Фирма Темпо е основана през 1993г като туристическа и транспортна фирма – една от първите във Варна. От тогава и до сега, вече над двадесет и пет години фирмата предлага на варненци разнообразна палитра от автобусни екскурзии до близки и далечни забележителности със своите собствени и наети автобуси и микробуси.
Особено голямо внимание обръщаме на популяризирането на хубостите на нашата Родина. Доскоро бяхме единствената туристическа фирма във Варна , която организира екскурзии из България. Гордост за нас е ,че вече и други колеги тръгнаха по нашия път и предлагат такива пътувания. Ние първи отидохме с варненци в с. Свещари и ги запознахме с уникалният тракийски некропол, заведохме ги на Кръстова гора, показахме им омаята на Странджа и чудото „Перперикон”.
Балканите и Европа е другото направление в нашата работа. Любима за варненци е екскурзията ни из Македония, до прекрасното Охридско езеро. Правим я от 1994година. С нас мнозина намериха роднини и приятели в Охрид, влюбиха се в „убавините” му, връщат се там отново и отново. Горди сме,че помогнахме за възстановяването на българските църкви в Одрин, че участвахме в поставянето на паметниците на Капитан Петко Войвода на хълма на Гарибалдийците в Рим и в Киев. Днес почти всички български туристи посещават тези места- особено паметника в Рим откъдето се открива и чудна гледка към целия град.
Търсени са нашите екскурзии до Париж и Рим, до Баварските кралски замъци , Хърватия и Словения. Туристите ни имат уникалната възможност до посетят Швейцария - да разгледат Двореца на Нациите в Женева – място където днес и сега се прави световната политика, да се запознаят с ЦЕРН – един поглед в бъдещето на Науката.
За тези, които работят и нямат време за дълги пътувания предлагаме приятни еднодневни разходки в събота и неделя – Созопол и замъка в Равадиново, о-в „Св Анастасия”, Йовковата Добруджа, Старите столици и още и още...
Традиция стана зиме и лете да организираме 3 -4 дневни почивка из страната и в чужбина- с автобус, с екскурзовод...
Ние – това е нашата работа. Ние – това сме работещите в Темпо –99 шофьори, екскурзоводи, офис работници.
Целта ни е да направим Вашият отдих интересен и приятен. Работим за това. Доколко успяваме – Вие ще кажете Очакваме Ви!
Контактна информация

Варна, бул. Владислав Варненчик, №61 Тракийски дом
+359 (052) 608 853 +359 (0888) 993 991 Факс: +359 (052) 608 853
tempoltd@yahoo.com
Банкова сметка: BG87PRCB9230 1004418114 PRCBBGSF Прокредит банк