Еднодневни

Добрич , Текето в Оброчище , Албена
Маршрут: Варна - Добрич , Текето в Оброчище , Албена - Варна
Продължителност: 1 ден
Транспорт: Автобус
Дати на отпътуване:
11.07.2020 г.
Цена от: 20 лв.


Програма
Откога не сте ходили в Добрич? Вече отминаха времената на продуктовите пътувания дотам, но града е все по красив, по уреден Заповязайте да се разходим до там!
Тръгваме в 8,30 от Антим ! Пътя до добрич е около час. Разходката ни из града включва музея на Йовков и скромния му паметник, интересния „стар град“ със задължителното бяло сладко и кафе на пясък и новата Зоологическа градина – новата гордост на добричлии – приятен парк с разнообразни животни , построена с европейски пари. Разбира се – следва свободно време за обиколка на добричките магазини – знае ли човек какво може да се намери там?
Следва текето в Оброчище – едно култово място за алианите, мистично и не особенно познато . Затова пък интересно. Изпълняваме задължителните ритуали за да преминат болежките ни, вземаме си лековита вода – и към Албена!
Тук всичко е ясно. Кой каквото иска –за едни - разходка, кафе,чист въздух, за други – плаж, море,студени напитки. Тръгването за дома е около 16,30ч. Един приятен ден прекаран с приятели е чудесна терапия за изнервените ни , уморени души. Заповядайте!