Еднодневни

Еднодневна разходка до Лозенград
Маршрут: Варна - Лозенград - Варна
Продължителност: 1 ден
Транспорт: Автобус
Дати на отпътуване:
Цена от: 30 лв.


Програма

Предлагаме Ви една приятна еднодневна разходка до Лозенград , Турция. Един от най-обичаните от жените начини за почивка, за разтоварване от ежедневния стрес е шопингът. Ако обичате този начин на почивка и релакс – хайде с нас! Отиваме до Лозенград на ПАЗАР!!!

Тръгваме рано – в 06.30 часа. Пътят е 5 часа, но те минават неусетно с интересните истории на нашия екскурзовод, с хубавата музика и приятната компания. „Есекията” – този тайнствен и интересен край на Родината ни в който са родени едни от най- големите народни певци, за който са изпети най-красивите ни народни песни е пълен и до днес с интересни истории -  легенди и истини за които ще чуем по пътя.

Спирка при нашите приятели за сладки неща – във фабриката за халва ни черпят с прясна халва и локум „на метър” още топъл. Отсреща ни чака вкусната баклава, шам фастъка, бюрека с месо или сирене, чудесния „сютляш” както го правеше баба и още , и още...Ако си свършил лирите – вземат и левчета – нали сме комшии – само „алъш-веришът” да върви. Връщането е неусетно с видеофилмите и сладките приказки. 22,30ч е. У дома сме.

Заповядайте отново с нас на път!