Екскурзии в страната

Да се поглезим - СПА и вино в Поморие
Маршрут: Варна - Поморие - Варна
Продължителност: 2 дни / 1 нощувка
Транспорт: Автобус
Дати на отпътуване:
11.07.2020 г.,    29.08.2020 г.
Цена от: 85 лв.


Програма

 

След кошмара на трите месеца ограничения Ви каним да отделите два дни за себеси – за релакс на тялото и духа – къде – разбира си в нашия „Сейнт Джордж“ в Поморие!

Разположен на брега на морето, съвсем близо до главната улица /шопинг терапия!!!/ той предлага закрит басейн с подгрята вода, парна баня и др /безплатно/ и СПА процедури с лечебна кал /срещу заплащане/ Съчетани с добрата кухня и приятелското внимание от персонала – ето ви една истинска почивка. Няма да пропуснем да посетим и една от известните винарни в района – нали трябва да занесем и армаган в къщи!

Тръгването е от „Антим!“ В 8,30часа.  С една спирка за кафе на Слънчев бряг и около 11 сме във винарската изба. Препоръчваме Ви белите вина! Но и розето си струва. Има и леки аперативи – знаете ли какво е това „ликьор“? От там – в манастира „Св Георги“ интересната история на основаването на манастира е написана над лековития извор – който пие от него и си измие лицето... – вижте какво става сами! Около 12,30 сме в хотела – настаняване -  и РЕЛАКС на МАХ!!!   Свободно време за шопинг, вечеря /опитайте чирозите!/ Нощувка

2 ден Закуска. До обяд – пак свободно време за релакс – басеин, сауна или вана с лечебна луга В 12ч освобождаване на стаите и  разходка по крайбрежната променада до скромния паметник на Яворов – загледан в безбрежността на морската шир, сред феерия от свежи цветя някак  „от другий свят“...

                Препоръчваме Ви да хапнете прясна рибка в някой от многобройните капанчета и към  автобуса. Връщането е около 17часа. Има време за подготовка за утрешни я работен ден.

Заповядайте ! Ще останете доволни Вие заслужаване този уикенд!