Екскурзии в чужбина

Истанбул с Принцовите острови
Маршрут: Варна - Истанбул - Варна
Продължителност: 3 дни / 2 нощувки
Транспорт: Автобус
Дати на отпътуване:
01.07.2022 г.
Цена от: 210 лв.


Програма

 

ПРОГРАМА        ИСТАНБУЛ с две нощувки

1 ден Отпътуване от Варна в 03 часа Пристигане  в Истанбул около 12 часа. Настаняване. Програма по желание - Разходка с кораб по  Босфора и запознаване със забележителностите на града . Нощувка.

2ден Закуска Пожелание – посещение на Принцовите острови .До тях се пътува с ферибот.Ние ще посетим най- големия от тях – Буююк Ада – място без автомобилно движение, с красиви сгради и уютни кафенета.  След обяд - пешеходна разходка из центъра на стария Истанбул и посещение на Капаль чарши .Нощувка.

3 ден Закуска Посещение на желязната българска църква  „Свети Стефан“.Пътуване за дома. Спирка в МОЛ Форум и посещение на уникалния Аквариум в него. Спирка в  Лозенград за сладки лакомства

ПРИ ГОЛЕМИ ОПАШКИ Е ВЪЗМОЖНО РАЗМЕСТВАНЕ НА ОБЕКТИТЕ В ПРОГРАМАТА ПО ЖЕЛАНИЕ!!!

ЦЕНА НА ЕКСКУРЗИЯТА –210 ЛВ

ЦЕНИ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ

 Разходка с кораб  - 20 евро

Билет за градски трамвай –15 турси лири

Билет за Принцовите острови – 70лири

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи: международен паспорт или лична карта; за лицата под 18 години, пътуващи сами непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители – в зависимост от случая/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие- по 2 броя. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

Забележки:

Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.