Екскурзии в чужбина

Дунавски валс
Маршрут: Варна - Будапеща - Виена - Варна
Продължителност: 6 дни / 4 нощувки
Транспорт: Автобус
Дати на отпътуване:
06.07.2021 г.
Цена от: 360 лв.


Програма

1 ДЕН: Отпътуване от „Антим І Нощувка  Нишка баня.

2 ДЕН: Сутринта пътуване през Сърбия,Унгария.Пристигане и настаняване в Будапеща.Нощувка.

3 ДЕН: Закуска.Разглеждане на Будапеща с екскурзовод.Обиколка на града – Парламента,мостовете над Дунав,Рибарските кули,улица Ракоци. След обяд – посещение на Сент Ендре – етнографския комплекс и музея на марципана.По желание – нощна разходка по Дунав с кораб на чаша шампанско,торта и валсове.Нощувка.

4 ДЕН: Закуска.Пътуване за Виена.Панорамна обиколка на Виена с екскурзовод, включваща Рингщрасе,Операта,сградата на кметството/Рад Хаус/ и Парламента,къщата на Хундертвасер,Пратера,Центъра на ООН. Свободно време.Нощувка.

5 ДЕН: Закуска.Eкскурзия до Шонбрун – лятната резиденция на австрийските крале/пътува  се с метро/ .  Посещение на Пратера.Отпътуване за дома. 

 6 ДЕН: Пристигане във Варна .

 

ЦЕНА: 360лв

Цената включва: пътя с комфортен автобус , 2 нощувки в Будапеща и 1 нощувка във Виена /със закуски/,екскурзоводското обслужване.

 

Цената не вкючва:Нощувката в Нишка баня , входовете за музеите / около 5евро/,корабчето /15 евро/ вход за Двореца Шонбрун – 18 евро (ВЪВ ВРЪЗКА С НАКТЪПВАНЕТО НА ЛЕТНИЯТ ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН , ЦЕНИТЕ НА ПОСЕЩАВАНИТЕ ОБЕКТИ СА ЗАВИШЕНИ С ОТ 3 ДО 5 ЕВРО , АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТ ЕКСКУРЗОВОДА )

мед.застраховка – около 8 лева , за лица над 70 г. – 10 лв , лица над 80 год не се застраховат

Необходими документи:  лична карта .