Почивки в страната

Еко почивка в Еко хотел Здравец
Маршрут: Варна - Пловдив - Парк Родопи - Варна
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки
Транспорт: Автобус
Дати на отпътуване:
19.08.2024 г.
Цена от: 440 лв.


Програма

Приятели, каним Ви да отделите някалка дни за еко почивка. Що е то? Хотел „Здравец”  предлага чудесни условия за отмора и възстановяване.

Разположен в парк Родопи – на около 1235м НВ – нито много високо, нито много ниско, сред чиста природа, в предимно борова гора, той предлага на гостите си храна собствено производство – екологично чиста, без химия. Като започнем от хляба – пече се на място, млечните продукти – сирене, кашкавал, мляко и се стигне до месото и колбасите – всичко се прави на място, всичко се произвежда без консерванти, всичко се поднася веднага и най- важното – С усмивка!
                    Иначе другото си е  на мястото – басеина, разните му фитнес уреди, джакузито….Стаите са уютни, ресторанта -  приятен, персонала е внимателен – какво по-вече е нужно за една чудесна почивка и детоксикация не само на хранителния тракт, но и на душата! За тези които искат да се раздвижат – моля – нашият гид ще ги заведе на лек поход до хижа Чернатица, наблизо са Копривките, Бяла черква.

А за тези които не са любители на самоизмъчването препоръчвам чаят в хижа Здравец – хем си на хижа в планината , хем е на 5 мин път , хем пък е от билки брани на място – уверена съм че и на вас ще ви се прииска да си наберете колкото и да ви е обсебил мързела.

            Пътуването е с автобус. Нашият представител ще се постарае да разнообрази престоя Ви. Наблизо е Пловдив –  пеещите фонтани, стария град, амфитеатъра, ….също си заслужава да се види.

-доплащане за самостоятелна стая  - 160 лв /по възможност/

            Интересно ще бъде! ЗАПОВЯДАЙТЕ!