Почивки в страната

Почивка в Мара Гидик
Маршрут: Варна - Априлци - Варна
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки
Транспорт: Автобус
Дати на отпътуване:
21.08.2018 г.
Цена от: 210 лв.


Програма

Това е почивка за тези, които цяло лято са се пекли на морето и сега имат нужда от малко планински въздух Но това е почивка и за тези, които цяло лято са работили край морето и жадуват за чист въздух, тишина и хлад Заповядайте!

 Априлци и нашия любим парк – хотел „Мара Гидик“ Ви очаква! Вече трета година идваме тук  и си тръгваме заредени с енергия, отпочинали и усмихнати. Тук не е нито много високо, нито много ниско, преходите, пътеките за разходки са леки и приятни.Нашият гид е на разсположение  За любителитена планинските преходи – водопада „ Видимско пръскало“     ви очаква – един от най крадивите в България. Може да се повърви и до хижа Плевен – стига да има желаещи и крака.

За по- мързеливите – Троянския манастир, Орешака, Природонаучния музей Черни Осъм – отиваме с автобус/5лв/ . За най- уморените – басеина – голям и детски, чудесния парк с леко полюшващи се люлки....

Всички  - отиваме да се поклоним  пред жертвите от Априлското възстание загинали с мъченичешка смърт и канонизирани от нашата църква..

В цената е включена обилна закуска. За обяд и вечеря – на разположение е ресторанта на комплекса – опитайте непременно салатата с катък – и ако си насите и малко ракийка – супер е!

Настаняването е в хотела и в уютните къщички в парка! ЗАПОВЯДАЙТЕ!