Почивки в страната

Зимна почивка в Пампорово - х-л Елина
Маршрут: Варна - Пампорово - Варна
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки
Транспорт: Автобус
Дати на отпътуване:
Цена от: 220 лв.


Програма

Традиция е нашата фирма да предлага почивки между Коледа и Нова година. Имаме всякакви – по – евтини по скъпи, със СПА процедури, на интересни места... Тази дестинация – Пампорово е ясна – почивка за тези които искат да карат ски, за тези които обичат снега и чистия планински въздух – къде ако не в Пампорово ще го намерите! Заповядайте!

Пътуването е както винаги – с наш автобус и гид, с много настроение и кратки спирки. Настаняването е в хотел Елина – 3 звезден хотел , отлично разположен на тихо и спокойно мяста, близо до пистите. Според мнението на туристи от Франция това е едно от най- добрите места за спокойна и пълноценна зимна почивка. Храната в ресторанта е вкусна и разнообразна – пак по мнение на туристи Хотелът разполага със СПА център, солна стая / подходяща за варненските деца страдащи от дихателни проблеми/ закрит басеин и други удоволствия. За децата има и детска площадка огряна от слънце, с нови люлки и пързалки !

През тези дни когато сме тук ние ще Ви  предложим и пътуване с автобуса доШирока лъка , ще опитаме пататник в Смолян, ще се качим на Снежанка – даже и тези които не карат ски могат да се качат с лифта до кулата  и да се насладят на пекрасната гледка Вкусните палачинки със сладко от глухарчета също не са за пренебрегване ! Разходките до центъра на Пампорово също!

Дали на отиване или на връщане непременно ще посетим и Бачковския манастир, ще спрем в Чепеларе