Почивки в страната

Приказна Коледа- Темпо и приятели в Трявна
Маршрут: Варна - Трявна - Варна
Продължителност: 4 дни / 3 нощувки
Транспорт: Автобус
Дати на отпътуване:
23.12.2020 г.
Цена от: 220 лв.


Програма

 

За своите 16 години с нашата фирма са пътували стотици хора. Много от тях по няколко пъти на година.Така станаче мнозина от тях се запознаха на нашите екскурзии , мнозина намериха стари другари, колеги роднини. Често те се търсят и по други поводи – заедно ходят на театър и концерти, разменят книги.. Създаде се един приятелски кръг от хора на които им е приятно не само да пътуват, но и да бъдат заедно. А кога човек се събира с приятели – по празници. Това ни наведе на мисълта да Ви поканим, скъпи приятели на ТЕМПО, да посрещнем заено един от най – светлите християнски празници Бъдни вечер и КоледаИто в едно от любимите ни кътчета – хотел Сезони в Трявна!
Заповядайте!
На 23 декември в 8 часа ще тръгнем  за Трявна от Антим! с наш транспорт – автобус или микробус.  Ще спрем за хапване и разходка в Търново и след обяд сме в Трявна. Следва настаняване в хотела и време за почивка и релакс . За уморените – в лобито гори камината с истински огън от истински дърва ! Сауната също е гореща! Заповядайте!
Нощувка

2 ден След закуска предлагаме разходка из празнично украсена Трявна. Ако досега не сте видели Даскаловата къща, къщата на Славейкови , Музеят на резбарското изкуство – сега е времето!

Вечерта ни очаква красиво подреденият салон с традиционните постни български гозби  на блок- маса. На всяка маса има свещици и тамян Ще прикадим масите, отец Петър ще благослови трапезата, ще изпълни коледния обряд както традицията повелява... После – после е ясно – дисководещият е добър – гарантирам

3ден Коледна закуска -  и бързо пред елхата Ще посрещнем Дядо Коледа – с шейна или с автомобил, той идва с неизменния си голям чувал Внимание! Добрият старец раздава подаръци само на послушните и талантливите Подгответе се!Вечерта – богата коледна трапеза /на блок маса/и пак веселба!  Тук ще чакаме скъпи гости Кои – ще разберете ако дойдете!

Цена :220 лв 

В тези дни нека никой не скучае сам  - елате с нас, приятели!

Ако пък за първи път идвате с нас – опитайте, може да Ви хареса!