Почивки в страната

Почивка в хотел Релакс КООП - Вонеща вода
Маршрут: Варна - Вонеща вода - Варна
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки
Транспорт: Автобус
Дати на отпътуване:
12.08.2024 г.
Цена от: 420 лв.


Програма

 

                            ПОЧИВКА В РЕЛАКС КООП

Вонеща  вода

Курорта Вонеща вода се намира в пазвите на Стара планина, в центъра на Родината на близки разстояния до най- интересните  места свързани с нашата история, с красива природа и  минерална вода.

Тръгването ни е както винаги от „Антим !” в 8 часа. Около 11ч с почивки сме във Велико Търново. В  старопрестолния град ще се разходим из старинната част  и ще имаме време за обяд. Пристигане в Релакс Кооп около 14,30ч Настаняване Време за ползване на открития или закрития басейни, СПА центъра със сауната и парната баня. Масажите се заплащат. Кафе барът предлага чудесно кафе. Ресторантът пък освен вкусните закуски и вечери е с прекрасна гледка към планината.

За любителите на риболова има малко езеро с риба и барбекю. Децата пък ползват къта с люлки и въжения трамвай.

Когато ви омръзне всичко това – ние ще Ви предложим една приятна разходка с автобуса до близката Трявна / Срещу допълнително заплащане/ Ако искате да се пораздвижите – заповядайте на поход до близката къща на войводата Филип Тотю чийто каменен паметник бележи центъра на курорта. Не пропускайте да пийнете от вонещата вода- лек за много болки и болежки.

Връщането е през Килифаревския манастир. Царският манастир строен от братята Асеневци, той е люлка на българската книжовност. Тук са работили Теодосий Търновски, бъдещияг киевски  и московски митрополит Киприян. Сегашната църквае построена от Колю Фичето и е един от най- красивите му проекти.

Връщането у дома е около 18,30ч

 Цена  420 лв

В цената влизат:

-път с комфортен автобус

-4 полупансиона във хотел „Релакс КООП“

- водач от фирма „Темпо“

В цената не влизат:

-Мед застраховка – по 2 лв на човек на ден За лица над 70 год – по 3лв

-разходката до Трявна – 15лв

-доплащане за самостоятелна стая  - 140 лв /по възможност/