Почивки в страната

СПА почивка в х-л Романтика , Велинград
Маршрут: Варна - Велинград - Варна
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки
Транспорт: Автобус
Дати на отпътуване:
25.07.2022 г.,    30.08.2022 г.
Цена от: 280 лв.


Програма

 

Цена : 280 лв /транспорт , 4 нощ + закуски/

Къде ако не на СПА,  къде ако не във Велинград – СПА Столицата на Балканите може човек да разпусне след неприятностите покрай Онзи вирус?

Заповядайте! Хотел „Романтика“ е нов,малък, уютен хотел разположен в сърцето на Велинград с минерална вода и в стаите , с чудесен басейн и СПА център.

1 ден Тръгване в 7 часа от „Антим1“. С една две почивки за кафе и с по голяма почивка в Пловдив за обяд и разходка по обновения център / Пловдив беше културна столица на Европа/   към 17часа сме във   Велинград. Настаняване Свободно време . Нощувка

2 ден, 3 ден , 4 ден – дни за релакс, разходки из Велинград и Клептуза – езерото с приятния парк.

За тези, които искат да разгледат  наоколо ще предложим разходки с автобуса до близките Констандово , Дорково и Батак /допълнително заплащане - 10 лв /  и до язовир Доспат и Сърница /допълнително заплащане - 15 лв/  където може да се разходите по язовира с корабче/срещу допълнително заплащане/.

Предлагаме и разходка с прочутата теснолинейка Велинград – Добринище

Препоръчваме Ви последните дни непременно да посетите живописният велинградски пазар – тук се предлагат чудесни и малко позабравени вкуснотии – сушени горски гъби, сладка от горски плодове, домашно краве масло, домашно сирене /от мляко/....

 Цената вкл. : Транспорт , 4 нощ със закуски, екскурзоводското обслужване

Цената не вкл.: Допълнителните екскурзии ,  входните билети за посещаваните обекти , разходката с корабче